Servicii Oferite De Agentia Cor Media.

Creare Site Prezentare

Realizam site-uri de prezentare profesionale incepand de la 299 euro. Oferim ca bonus domeniu .ro si gazduire gratis timp de 1 an.

Creare Magazin Online

Realizam magazine online pe platforma WooCommercede la 599 euro. Oferim ca bonus domeniu .ro si gazduire gratis timp de 1 an.

Optimizare SEO

Pe langa serviciile de realizare site-uri de prezentare si magazine online, va punem la dispozitie servicii seo pentru afisarea site-ului in top 10 Google.

Promovare Online

Avem o experienta de peste 10 ani in domeniu si va punem la dispozitie strategii de promovare online cu rezultate vizibile inca din primele zile.

Optimizare Viteza Incarcare

Apleaza la serviciile noastre de optimizare viteza de incarcare website si permite vizitatorilor sa ajunga mai repede la produsele sau serviciile oferite.

Mentenanta Website

Indiferent de tipul site-ul web detinut, va punem la dispozitie servicii profesionale de mentenanta website cu preturi incepand de la 250 lei/luna.

Website 100% Responsive

Realizam site-uri web de prezentare optimizate pentru orice dispozitiv (telefon, tableta, desktop, laptop).

Panou Administrare Inclus

Cu ajutorul panoului de administrare aveti posibilitatea sa modificati foarte usor informatiile dorite din website.

Website Cu Incarcare Rapida

Realizam si livram catre clienti doar site-uri web de prezentare si magazine online care au o viteza de incarcare excelenta.

Site Web Optimizat SEO

Inainte de lansarea site-ului in motoarele de cautare ne asiguram ca platforma respecta toate cerintele.

Creare Site Prezentare

Ai întrebări?
Răspundem prompt!

Vrei o evaluare gratuită pentru realizarea unui site web? Ne poți contacta prin intermediul formularului de contact sau utilizând datele de contact.

WhatsApp: 0721 339 955
Email: contact@cormedia.ro
Telefon: 0721 339 955
Telefon: 0739 339 955

brand

Cu o experienta de peste 10 ani in realizarea site-urilor de prezentare si realizarea magazinelor online, va stam la dispozitie cu servicii profesionale de web design la un raport calitate pret excelent.

Contact

Bucuresti, Sector 2

contact@cormedia.ro

0721 339 955

0739 339 955

Servicii