Home > Ami Bios > Ami Bios Error 0078

Ami Bios Error 0078

Contents

within the Laptop Support forums, part of the Tech Support Forum category. This channel is for AMD boards. Any clues ? When I try to loan normally, I get the Windows Genuine Advatage telling me I need to reactivate windows. http://crearesiteweb.net/ami-bios/ami-bios-error-code-0078.html

Then I reinstalled the cpu and wiped all the old thermal paste out and put new fresh paste and reinstalled the heat sink and fan. Tip: Receive your free Chapter Secure your site with HTTPS by joining our mailing list! Then, process of elimination. __________________ Len ASRock 939Dual-SATA2 & Opteron 165 @263 HTT 2X IG PC3200, 2X 512 PC3200, PNY 8800GTS 320MB 1 Maxtor 250G ATA,1 SGate 500G SATAII(IDE Mode), 1 Cool...well not so much. http://www.tomshardware.com/forum/230442-30-asrock-939dual-sataii-0078-error-boot

Ami Bios Error Codes

I still have some questions as to what killed my original hard drive and why the BIOS would stall when it was plugged in. My hard drive isn't recognized My CPU isn't recognized Video (VGA) and other BIOS/Firmware Other BIOS update issues. There are known incompatibilities between high-density and low-density RAM, with low-density being the more commonly successful option for many systems. Is there any historical significance to the Bridge of Khazad-dum?

Deodus, Mar 6, 2010 #1 Deodus Private E-2 I forgot to add that I can't even access bios nor boot menu. (Pressing the keys do nothing, keyboard works on other computers) You can also use the menu at the top to navigate through the site! Still hanging at 0078 and it is definitely related to my C: drive. +78 BIOS Hang, unable to enter BIOS Setup after running FIXMBR Started by MilesTeg , Nov 21 2009 08:19 PM Please log in to reply 12 replies to this topic #1 MilesTeg

In: My motherboard is dead Posted Thu Feb 22, 2007 6:26 am ASRock 970 extrem4, i killed it help! This motherboard only supports SATA II. Esoteric Programming Language i love yOu i lOve you i love yOu! The drives are not the issue, they have been running in the server for years.

Any ideas? Stay logged in MajorGeeks.Com Support Forums Home Forums > ----------= PC, Desktop and Laptop Support =------ > Hardware > MajorGeeks.Com Menu MajorGeeks.Com \ All In One Tweaks \ Android \ Anti-Malware This is what I see: _________________________________________________________________ American Megatrends(plus logo) Bios Date 10/27/05 CPU Intel Pentium M 780 Speed: 2.267 GHZ DRAm CLock = DDR2 553mhz Bios version 2.01W KbC Ver: 2.01 Password Register FAQ Members List Calendar ASRock (AMD Boards) Support forum for ASRock products.

Ami Bios Error Beep Codes

It seems to be hanging right after the drive detect process. http://www.techsupportforum.com/forums/f108/stuck-at-post-no-bios-no-boot-no-errors-in-post-bbs-wont-respond-453475.html Back to top BC AdBot (Login to Remove) BleepingComputer.com Register to remove ads #2 ThunderZ ThunderZ Deactivated 4,454 posts OFFLINE Gender:Male Local time:12:17 AM Posted 21 November 2009 - Ami Bios Error Codes During the reboot part, sometimes it reboot on the 0078 error, due a problem in the HDD configuration (twice redone with different disks, never works) or stops on the 0075 error Amibios 0078 I have no SATA or SATAII drives, only 2x250 Gb Maxtor DiamondMax21 IDE hard drives.

The BIOS is American Megatrends v02.58 As far as earlier operations. http://crearesiteweb.net/ami-bios/ami-bios-error.html Anyway it all works now, nowI don't know if it was that I left the battery out all day, or that I reseated everything. Any Ideas, is my firmware or boards messed up? sata bios share|improve this question edited Sep 19 '12 at 14:59 Community♦ 1 asked Sep 18 '12 at 16:04 John 1 add a comment| 2 Answers 2 active oldest votes up 0078 Country Code

I'm just guessing here, but try disabling the floppy controller both ide controllers and the sata controllers and see if you can get past the post error. When I logged in I had all my desktop icons and file access. The time now is 01:17 PM.

-- OCWorkbench ---- mobile1 -- Mobile2 -- Lightweight -- 简体中文 -- 繁體中文 -- English (US) Contact Us - OCWorkbench | TechNews | Source I put in the video card and tried it.

For SATA devices: 1.Please adjust the jumpers of your SATA2 (3.0 Gb/s) hard disk drive as SATA1 (1.5 Gb/s) mode if your motherboard supports SATA1 (1.5 Gb/s) mode only. 2.Please replace Jose Back to top #5 hamluis hamluis Moderator Moderator 50,512 posts OFFLINE Gender:Male Location:Killeen, TX Local time:12:17 AM Posted 22 November 2009 - 09:27 AM I would try replacing or Problem solved Gear in this thread HP 378225-001 System board (motherb 378225-001 HEWLETT-PACKARD SYSTEM BOARD WITH MOBILE INTEL 915GM EXPRESS CHIPSET More on HP 378225-001 System board (motherb Price: $300.54

I'm getting closer!

Edited by joseibarra, 22 November 2009 - 08:07 AM. Need a crash course in basic phone... Thank you combofix backups! Who would of thought just trying to add 2g more memory would cause such a mess.Here is some info just in case anyone else ever runs into this.

Burrell, Mar 10, 2010 #5 Klepacky Private E-2 can i get this updated BIOS? All rights reserved. | Information published on ASRock.com is subject to change without notice.The picture of the user interface above is a sample for reference. Take Care, ChillyWilly View Public Profile Send a private message to ChillyWilly Find all posts by ChillyWilly #5 14-09-2007, 06:54 AM Len Junior Member Join Date: Feb 2006 have a peek here ChillyWilly View Public Profile Send a private message to ChillyWilly Find all posts by ChillyWilly #7 14-09-2007, 10:14 AM AetherBender Bronze Member Join Date: Mar 2006 Location: Atlanta

What is my motherboard? It starts detecting the drives and stops displaying the famous 0078 code. In Safe Mode, it would hang after the following entry system32/config/system. Learn More.

You did both! :~> It seems odd, but over time, due to oxidation and vibration, you can get really weird behavior from poor connections. I disconnected the C: IDE drive and now this system will get past post but still freezes at the same original issue point. The onboard raid is disabled. Stuck at POST, no bios, no boot, no errors in POST, BBS won't respond.

Note this BIOS hang thing only started happening after I ran FIXMBR in the recovery console Back to top #7 joseibarra joseibarra Members 817 posts OFFLINE Gender:Male Location:Downstairs Local time:01:17 But im glad you sorted everything out! So right now I just have 2 sata drives connected with XP on what used to be the E: drive. I then shut it down a proceeded to reconnect and reinsert all the cards (Modem, audio) and reconnected all the conectors (SATA2, and 4 IDE devices).

Thanks for all the input, I left the battery out all day, hopefully a miracle will bring it back if not I will have to go to E-Bay.